Een moderne keuken als verlengstuk van uzelf

Heeft u een passie voor koken, voor het creëren van heerlijke gerechten? Om te ervaren hoe heerlijk het is om met eigen handen iets tot stand te brengen? Wij helpen u graag om deze passie ten volle tot uiting te laten komen in onze moderne keukens. Met een keuken van bulthaup leuven ontwerpt u een leefruimte waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en zich thuis voelen. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische keuken of een keuken op uw maat, wij hebben voor ieder wat wils.

Uw keuken is een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Voor kwaliteit, culinair genieten of een exclusieve stijl bijvoorbeeld. Bij bulthaup leuven maken we het gewone bijzonder. Met oog voor het kleinste detail zorgen we dat uw moderne keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij uw wensen. U kan daarbij kiezen uit drie productlijnen met ieder een eigen concept. De bulthaup b1 keuken is puur, tijdloos en minimalistisch wat betreft uiterlijk én prijs. Met een bulthaup b3 keuken kiest u voor volledige creatieve vrijheid om zelf vorm te geven aan uw droomkeuken. De keuze aan kleuren, materialen, houtsoorten is quasi eindeloos in deze collectie.


De bulthaup b2 keuken is een echte eye catcher en wordt gekenmerkt door de vrijstaande elementen. Deze is daardoor zeer geschikt voor grote open ruimtes. Niet alleen voor thuis, maar ook voor een eventbureau of cateringbedrijf is dit een erg aantrekkelijke lijn. Denk aan de mogelijkheden om tijdens events uw kookkunsten te tonen aan een groot publiek met als decor deze prachtige functionele werkbanken en -kasten. Welke lijn u ook kiest, ze zijn alle drie van grote topklasse en bieden u een oneindige rijkdom aan unieke (ontwerp)mogelijkheden.

Maak een afspraak en kom langs

Bij bulthaup leuven nemen we graag de tijd voor u en geven we u graag uitgebreid advies over alle mogelijkheden die een bulthaup keuken u kan bieden. U kan zelfs buiten kantooruren een afspraak met ons maken. Neem daarom contact met ons op, zo hebben we de tijd om in alle rust uw droomkeuken te ontwerpen.


blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met passies. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.

naar de blog