Particulier

Iedere keuken is net zoals u uniek. Het is een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Met oog voor detail zorgt bulthaup leuven ervoor dat uw keuken helemaal bij u past, zowel in vorm als functionaliteit. Zo voelt u zich helemaal thuis in uw eigen keuken en kan u dagelijks genieten van een tijdloze keuken die helemaal naar uw wensen is gemaakt.

bulthaup biedt u drie productlijnen met ieder een eigen concept. De b1 keukens staan voor minimalisme en essentie, zowel in design als in prijs. Het 'keukenwerkplaats' concept van b2 is overzichtelijk, duurzaam en flexibel en het topmodel b3 is grenzeloos, authentiek en multifunctioneel. Welk concept u ook kiest, de keukens van bulthaup zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Architect

Als architect wilt u een keuken kunnen aanbieden die past binnen uw ontwerp. Een moderne keuken die tijdloos, functioneel en duurzaam is. Onze keukens worden geheel op maat gemaakt, compleet in lijn met uw design en de wensen van uw klant. Bovendien nemen wij graag de opvolging en coördinatie van het project van u over. Zo hoeft u zich hier geen zorgen om te maken.

Eén ding hebben alle bulthaup keukens gemeen. Het eindresultaat waar zowel de eigenaar als wij zelf heel trots op zijn. Wij staan u dan ook graag met onze kennis en vakmanschap bij. Met ruim 27 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we een schat aan ervaring hebben. Contacteer ons voor een afspraak waarin wij de verschillende productlijnen met elk hun unieke eigenschappen aan u presenteren.

Makelaar

Raakt het huis dat u voor verkoop aanbiedt niet verkocht vanwege de slechte staat van de keuken? Overweeg dan als makelaar om een moderne en functionele keuken van bulthaup te laten plaatsen. Niet alleen maakt dit de woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, ook verhoogt het de waarde van het huis.

Projectontwikkelaar

Steeds meer mensen kopen een huis en laten de opvolging en coördinatie aan u als projectontwikkelaar over. Dit brengt ook met zich mee dat u de verantwoordelijkheid heeft voor het plaatsen van een moderne keuken. Juist daarom biedt bulthaup leuven u de mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan. Wij kijken samen met u naar de wensen en behoeften van de klant. Vervolgens zorgen wij, in samenspraak met u, voor de coördinatie en plaatsing van de keuken.

Wij stellen daarnaast graag een offerte op voor de plaatsing van meerdere keukens in een appartementencomplex. U kan op die manier uw potentiële kopers een kwalitatieve en duurzame keuken aanbieden. Naderhand kan de keuken via individuele gesprekken met de nieuwe eigenaars worden aangepast. Zo voldoen ze altijd aan de specifieke wensen van de klant.

Eventbureau/cateraar

Heeft u onze b2 productlijn al ontdekt? Met dit ‘keukenwerkplaats’ concept bezit u een hoogwaardige keuken die bestaat uit een werkbank, werkkast & apparatenkast. Deze combinatie is ideaal om mee te nemen naar evenementen, beurzen of ter plaatse bij een klant. Zo kan u op stijlvolle wijze uw kookkunsten vertonen en indruk maken op uw klanten en gasten.

Terwijl u bezig bent de meest smakelijke hapjes te bereiden, kan u genieten van de gemakken van een keuken met technische snufjes en een praktisch en uniek design. Bovendien is het voor u als eventbureau of cateraar een mooie promotie en de perfecte gelegenheid om meer naamsbekendheid te verwerven.

Neem contact op met bulthaup leuven en maak een afspraak voor meer informatie. Wij laten u graag de verschillende modellen keukens en mogelijkheden zien.