Contact

bulthaup b.leuven
b.brussels bvba
Tervuursestraat 178
3000 Leuven

 

 

Openingstijden

Dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u

Uitzonderlijk gesloten op 29 en 30 mei.

 

 

bulthaup b.leuven

een moderne keuken als verlengstuk van uzelf

Heeft u een passie voor koken, voor het creëren van heerlijke gerechten? Om te ervaren hoe het is om met eigen handen iets tot stand te brengen? Wij helpen u graag om deze passie ten volle tot uiting te laten komen in onze moderne keukens. Elk ontwerp van bulthaup leuven resulteert in een leefruimte waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en zich thuis voelen. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische keuken of een keuken op uw maat, wij hebben voor ieder wat wils.

Bij bulthaup leuven maken we het gewone bijzonder. Met oog voor het kleinste detail zorgen we dat uw moderne keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij uw wensen. Laat u alvast inspireren door onze realisaties of plan hier uw afspraak. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Inspiratieboek bestellen

inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek boordevol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

welkom op afspraak bij bulthaup leuven

afspraak maken

U bent zowel welkom binnen als buiten onze kantooruren. Contacteer ons voor een afspraak op een moment naar keuze, zo hebben we de tijd om in alle rust uw droomkeuken te ontwerpen.

showroomkeukens te koop

Onze showroomkeukens worden regelmatig vernieuwd. U kunt daarvan profiteren door aan gunstige voorwaarden een showroomkeuken te kopen.

blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met passies. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.

bulthaup b.leuven
b.brussels bvba
Tervuursestraat 178
3000 Leuven

 

 

Openingstijden

Dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u

Uitzonderlijk gesloten op 29 en 30 mei.