Bent u op zoek naar een droomkeuken? Een kwalitatieve en duurzame keuken waarin u zich helemaal thuis voelt? Dan kan u zeker bij bulthaup leuven terecht. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een keuken die voldoet aan uw wensen. Een moderne en functionele keuken waar u de smakelijkste gerechten in kan klaarmaken. Daarbij kan u kiezen uit verschillende concepten. De bulthaup b1 keuken staat voor minimalisering en essentie in al zijn eenvoud. Ontworpen met het oog op een tijdloos goede vorm, hoogwaardig materiaal en een sublieme afwerking. Of kiest u liever voor volledige vrijheid bij het ontwerpen en inrichten met onze bulthaup b3 keukens? Welke droomkeuken u ook kiest, ze worden met veel passie en liefde voor detail voor u gemaakt.

Ook als eventbureau of cateraar kan u bij ons terecht. De bulthaup b2 keuken bestaat uit een werkbank, werkkast en apparatenkast. Deze zijn perfect te gebruiken voor het vertonen van uw kookkunsten tijdens evenementen of bij klanten thuis. Een uniek concept voor pioniers in denken, leven en wonen. Zo maakt u de keuken tot een plaats van ontmoeting, ontspanning en creativiteit.


Wie zijn wij?

In 2002 wordt bulthaup leuven geopend door Peter Wielant en zijn vrouw Christine. Voor Peter en Christine is dit de tweede vestiging die zij aansturen. Sinds 1990 vormen zij ook al de drijvende kracht achter bulthaup brussels. Peter is afgestudeerd binnenhuisarchitect en weet als geen ander hoe belangrijk een functionele en esthetische keuken is. Zowel kwaliteit als design staan daarom hoog in zijn vaandel. Bij zowel bulthaup brussel en leuven draait alles om respect. Respect voor onze klanten, de collega’s en het milieu. Op die manier gaat het succes van ons bedrijf hand in hand met de kwaliteit van uw leven. Samen met een enthousiast team van interieurarchitecten en monteurs realiseren wij zo al ruim 28 jaar dagelijks de droomkeuken van vele mensen.


Christine

Administrator

Peter

Designer

Erwin

Interieurarchitect

Johan

Interieurarchitect

Michel

Installer