Bent u op zoek naar wat extra inspiratie? Of wilt u graag zien hoe onze moderne keukens eruitzien na plaatsing? Wij hebben hieronder een aantal realisaties voor u verzameld. Elke realisatie en keuken is uniek en uitgewerkt tot in de puntjes.

Ook als architect of projectontwikkelaar kan u bij bulthaup leuven terecht. Wij leveren een standaard keuken en nemen naderhand contact op met de individuele kopers om de keuken helemaal naar hun wens aan te passen.

Heeft u vragen of opmerkingen over een realisatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en misschien staat uw droomkeuken binnenkort wel tussen onze realisaties.


Een stijlvol afgewerkte keuken

“Onze keuken ligt centraal in onze woning en is langs alle kanten zichtbaar. Bij de keuze van een nieuwe keuken was het dus belangrijk dat hij mooi oogde en bij de woonkamer paste. We hebben veel woningbeurzen en keukenwinkels bezocht, maar telkens sprong Bulthaup eruit qua stijl. Hun keukens zijn steviger en de afwerking is mooier. Tijdens een bezoek aan hun toonzaal merkten we dat de verkopers weten waarover ze spreken. Ze richten je aandacht op kleine details waar je zelf niet aan zou denken. Zeker een positieve ervaring!”

Veerle uit Boechout


Moderne en tijdloze keuken

“Voor onze nieuwe keuken hebben we verschillende woonbeurzen afgelopen, maar bleven we zonder twijfel bij onze eerste keuze; bulthaup. We wilden namelijk een keuken die paste bij de moderne architectuur van onze woning, gebouwd in de jaren ’60. Ons huis bevat verschillende vormen die we hebben laten terugkomen in de dampkap en keukentafel. We hadden direct een goede klik en vlotte samenwerking met de verkoper, die openstond voor onze ideeën en meedacht. Ik ben zeer tevreden van het resultaat. De stijl is tijdloos en de kwaliteit hoogstaand.”

An uit Keerbergen